Post Top Ad

9 Σεπτεμβρίου 2020

Ο υπουργός της ΝΔ σημείωσε ότι το «Ορούτς Ρέις» μαζί με τον τουρκικό στόλο δηλώνουν ότι θα παραβιάσουν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αλλά δεν τα παραβιάζουν


 

Ο γιαλαντζί «υπερπατριώτης» Βορίδης (ΒΙΝΤΕΟ)


Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βορίδη πως η Τουρκία δεν παραβιάζει κυριαρχικά  δικαιώματα :: left.gr
Ο υπουργός της ΝΔ σημείωσε ότι το «Ορούτς Ρέις» μαζί με τον τουρκικό στόλο δηλώνουν ότι θα παραβιάσουν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αλλά δεν τα παραβιάζουν – «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει να βυθίζεται στα ψέματα και στις αντιφάσεις της» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Παραβίαση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων δεν έχουμε διαπιστώσει, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφορικά με τις έρευνες του τουρκικού «Ορούτς Ρέις» στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα ότι το τουρκικό ερευνητικό μαζί με τον τουρκικό στόλο «δηλώνει ότι θα παραβιάσει κυριαρχικά δικαιώματα» της Ελλάδας, αλλά δεν τα εξαιρουμένου βέβαια ότι το «Ορούτς Ρέις» βρίσκεται στην Αν. Μεσόγειο εδώ και ένα μήνα.

Τέλος, ο ίδιος σημείωσε ότι «προκλητικές ενέργειες δεν έχουμε διαπιστώσει», εξαιρουμένου βέβαια ότι το «Ορούτς Ρέις» βρίσκεται στην Αν. Μεσόγειο εδώ και ένα μήνα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο γιαλαντζί «υπερπατριώτης» κ. Βορίδης…

«Την ώρα που η Τουρκία εδώ και σχεδόν έναν μήνα παραβιάζει κατάφωρα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, με το “Oruc Reis” να κάνει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ολοένα και πιο κοντά στο Καστελόριζο, ο γιαλαντζί «υπερπατριώτης» κ. Βορίδης, που έλεγε «κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας» τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών χειροκροτούμενος από τον κ. Μητσοτάκη, δήλωσε σήμερα ευθαρσώς πως το Oruc Reis δεν παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και ότι “πλέει σε διεθνή ύδατα”» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΔΡΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΜΕΝΗΙΔΟΣ

ΚΑΛΗ  ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ο Ε.ΣΥ ΜΕΝΗΙΔΟΣ

6949429150

EMAIL:   e.sy.menhidos@gmail.com

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ!!!!

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 600 ΔΙΣ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΧΣ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ